Červenec 2006

Odjíždím

29. července 2006 v 15:02 | by shannenka |  Když neudržím jazyk za zuby
Zítra ráno odjíždím na tábor do Německa.Ten je od 30.7. do 13.8. To ale není všechno,rovnou odtuď jedu ke kámošce do Regensburgu! Tak se tu mějte moc fajnově! Mám pro vás články s přednastaveným datem!

V Tv je nejlepší...

13. července 2006 v 17:51 | by shannenka |  Ankety
Jaký žánr televizních pořadů máte nejradši? Díváte se radši na filmy nebo seriály? Nebo máte radši dokumenty a vzdělávací pořady? Nebo se najde někdo, kdo ještě sleduje telenovely (teleblbely)?
Poděl se s ostatními o svůj televizní vkus:)

Nej seriál je ...

13. července 2006 v 17:46 | by shannenka |  Ankety

Čeho tu chcete mít nejvíc???

12. července 2006 v 17:17 | shannenka |  Ankety
Čusík, mám tu pro vás anketku!
Zobrazí se po kliknutí na nadpis.

Jak dobře znáš Shannen

12. července 2006 v 9:14 | shannenka
1.Shannen se narodila...
a)12. dubna 1971
b)3. prosince 1973
c)19. prosince 1972

2. ...ve státě...
a) Itálie
b)Californie
c)Tennessee

3.Vystudovala ...
a)gymnázium
b)Los Angelskou Střední babtistickou školu
c)kosmetičku

4.Její oči se zbarvili do ...
a)zelenohněda
b)hněda
c)modra

5.Přírodní barva jejích vlasů je ...
a)černá
b)světle hnědá
c)tmavě hnědá

6.Z cizích jazyků ovládá ...
a)italštinu a němčinu
b)francozštinu a španělštinu
c)franczouštinu a ruštinu

7.V díle .......... si zkusila práci choreografky.
a)Nevděčná Piper
b)Pekelnice
c)Která Prue je ta pravá

8.Je alergická na ...
a)čokoládu,zmrzlinu a pyl
b)zmrzlina,jablka,kofein
c)čokoládu,oříšky,vlnu

9. ...ale miluje...
a)ryby a hranolky
b)steaky,colu,jihoam.jídla
c)jogurty,zmrzliny,oříšky

10.A teď žije v ...
a)Kalofornii
b)New Yorku
c)Washingtonu



Správné odpovědi: 1)a, 2)c, 3)b, 4)a, 5)c, 6)b, 7)a, 8)c, 9)b, 10)a
10bodů-100%
9bodů-90%
8b-80%
7b-70%
6b-60%
5b-50%
4b-40%
3b-30%
2b-20%
1b-10%

Která Čarodějka jsi?

12. července 2006 v 8:52 | shannenka
1.Na jakou školu by jsi šla?
a)
na kosmetičku
b)gymnázium
c)střední babtistickou
d)na mořskou bioložku

2.Co nesnášíš?
a)ryby
b)kouření
c)charakter Brendy z BH 90210
d)sebe,když jsi byla tlustá

3.Jak často měníš svůj účes?
a)neustále měním barvu
b)střich měním pořád,občas i barvu
c)občas je zastřihnu,abych měla pořád stejnou délku
d)nechávám je dorůst

4.Od kolika let bys chtěla začít hrát?
a)až po střední
b)od sedmi
c)asi od osmi
d)od deseti

5.S kým bys nejraději chodila?
a)
s Marlinem Mansonem
b)Justinem Timberlakem
c)Rickem Solomonem
d)Davidem W. Dohomom

Teď si spočítej, jakého písmenka máš nejvíc:

a)ROSE:Užíváš si života-nepřemýšlíš o tom,co bylo,ale co je.Nevadí ti,když jdeš mezi lidi,co neznáš.Dokážeš se s tím vyrovnat, prostě si řekneš,že co si o tobě myslí ostatní,není tvoje věc.Víš že seš milá a umíš se bavit.Vždycky hledáš nové výzvy,využiješ každou příležitost.Jsi houževnatá,laskavá a rychlá-tělo pořád v pohybu a mozek občas pokulhává:nemehlo:)

b)ALYSSA:Jseš soucitná,věrná,odhodlaná ke všemu,posedlá chvíli tím a pak zas tím.Máš ráda zvířata,ale netoužíš po tom,aby ne tebe lidi na ulici pokřikovali-nechceš být slavná v tom směru,aby tě ostatní brali jako vetřelce.Jseš radši,když tě berou jako kámošku.Máš ráda změnu.hlavně co se vlasů týká:)

c)SHANNEN:Máš vznětlivou a prudkou povahu,ale jseš nezávislá,upřímná,ambiciózní, sebevědomá a tvrdohlavá.Bojíš se pavouků a švábů,snadno můžeš sklouznout k alkoholu a drogám.Máš ráda zvířata a víš,jak si udrřet soukromý život.

d)HOLLY:V magii nevěříš tak,jak ji ukazují Čarodějky.Pro tebe je magie intuice a opakování pozitivního myšlení-to je pro tebe kouzlo.Máš ráda zvířata,ale co se jídla týče,bez masa bys žít nemohla.Někdy toužíš být rebelkou,ale jseš i romantička.

TIP PRO VŠECHNY: Je fajn se někomu podobat,ale za každou cenu zůstaň svá!!:)

Moje ikonky

11. července 2006 v 20:56 | FaBuLoUs ShAnNeN |  Ikonky for all








http://img89.imageshack.us/img89/8215/animkaww1.gif





















Potřebuješ psychologa?

11. července 2006 v 11:48 | shannenka
Čarodějky test-nepotřebuješ už náhodou psychologa?
1. Vynechala jsi někdy nějaký díl Čarodějek?
2. Máš v pokoji tzv. "svatyni" (plakáty,obrázky,různé předměty,…)?
3. Víš jak se jmenují hlavní hrdinky ve skutečnosti?
4. Nahráváš si jednotlivé díly?
5. Používáš hlášky které v tomto seriálu zazněly?
6. Snažíš se některé herečce podobat?
7. Víš, kdo je to "Finley" ?
8. Netrpělivě čekáš na 7. a 8. sérii a dokonce jsi už psala rozhořčený mail TV Prima?
9. Víš, jak seriál skončí?
10. Už teď se děsíš posledního dílu?
Pokud jsi víckrát jak 2x odpověděla "Ano" , měla by jsi se sebou začít něco dělatJ (Neboj, já odpověděla na sedm otázek anoJ )
P.S. Finley je syn Holly Marie Combs (Piper Halliwell)